Thursday, February 26, 2009

ModeL keta Gen2

garang beb..siap ngan eyeLashes

ala-ala Lelaki Litar..hahaha


Nca 7871

Malangnya ini bukan kereta ku..tapi ini kereta.....


kakak aku...Hahaha..Caya lah E.T



Wednesday, February 25, 2009

DisamPingMu

Ada sorang aweks ni suh aku dengar lagu ni... hahaha..LAYAN gak lagu ni.

video

Friday, February 20, 2009

BaLik Kampung...Oh Yeahhh


Hari ni aku akan pulang ke kampung halamanku..bukan naik moto..tapi naek keta ngan akak aku..da lama xbalik ngan dia..So, mungkin blog ni tidak akan disentuh dalam masa 4-5 hari ni..jadi korang rindu kat aku k..Assalammualaikum..



KAMI BENCI ISRAEL


Thursday, February 19, 2009

PusPa (pUtusKan Saja PacaRmU)

disebabkan ramai yang bertanyakan lagu apa kah yang telah menjadi pilihan ku didalam blog ini, maka aku telah menguploadkan video clip lagu ni..LAYAN k...


video

Sunday, February 15, 2009

RoBotic Mode

disebabkan aku dalam robotic mode aku telah menasformed kan bentuk ku ke bentuk OPTIMUS PRIME...hahaha..lepas ni sesiapa yang mahu melihat apa yang terjadi pada grup AFROBOT...sila layari http://afrobot.blogspot.com

Parking LekLok beb Kalau tak NAK keNa RantAi..

mangsa selepas kami...hahaha

Ustaz Muaz sedang membuka rantai di moto Pelajar NAKAL

Hahaha...aku dan Bat (bukan nama sebenar) gelak besar ari ini..apa taknya..ingat kan ade awek bagi no phone n letak dlm bakul moto sahabat ku ini tetapi malang sekali..harapkan Awek, Awek bertukar jadi Ustaz...hahaha...MOTO ANDA DIKUNCI...SILA JUMPA USTAZ MUAZ DI HEP..masa tu aku ngan bat mula berfikir apa yang telah kami lakukan..untuk menyedapkan hati kami beranggapan Ustaz hanya ingin berborak kosong dangan kami kerana sudah lama tak ketemu...hehee..sampai je di HEP ustaz Muaz tiada di biliknya..lalu aku bertanya kepada KAK INA yang kiut..."ustaz g mna kak"..kak ina membalas "g makan, satgi balik la tu"...emm..aku ngan bat pun pegi kantin untuk memenuhi ruang-ruang kosong di dalam perut kitorang...
borak-borak,kutuk-kutuk,ketawa-ketawa...tengok2 hampir setengah jam kitorg lpak kt situ...
kemudian aku ngan bat pun menuju ke HEP dengan harapan ustaz dah balik dari makan...tengok-tengok lom ag..huhuhu..
10 minit kemudian, baru Ustaz muncul di hadapan kami..dia memberi salam dan tersengeh..kami menjawab salam beliau smbil tersengeh juga..maka berlaku lah sesi sengeh menyegeh antara kami..hahaha...
"nak apa?" ustaz menyoal.."nak kunci..moto kena kunci"...jawab bat.aku hanya mendiam kan diri kerana itu bukan moto ku..hahaha..ustaz pun pergi ke moto bat dan membuka kunci..kemudian dia mengunci moto yang lain..hahaha..leh tahan gak ustaz ni..Ustaz pun mintak note yg dia bagi kat bat untuk letak di moto seterusnya..malas nak tulis balik la tu..hahaha..rupa-rupanya moto kawan ku juga yg dikunci oleh ustaz...nak taw siapa yang menjadi mangsa selepas kami? tanya lah USTAZ MUAZ...hehehe..

Upin & Ipin in da house...betul betul betul

aduyai..setelah berpenat lelah mencari tiket selama 3hari berturut-turut...akhirnya dapat gak aku ngan kengkawan tgk cite GANG ni..jeles beb dengar kawan2 len bagitaw yg citer ni lain daripada yang lain..Selain watak kenakalan dua adik beradik kembar yang mempunyai kekiutan yang setanding dengan kekiutan aku yang menarik perhatian ramai untuk menuntun muvie ini, plot perceritaan muvie ni pun menarik. cerita dia hanya dalam 1 hari je..start dari subuh ke subuh hari keesokannya..macam cite zombi kampung pisang la..tapi zombi kampung pisang tu mengarut je..hehehe
terdapat beberapa scene yang melucukan dimana buleh menyebabkan usus kentut tercabut akibat kelucuan tahap gaban:

1. scene Lim yang diajuk kembali oleh monyet yang sedang minum air kelapa sambil memakai topi keledar..
2. aksi upin yang meniru cakap uncle muthu yang sedang menerangkan list menu di kedainya.
3. scene upin,ipin ngan raju di cerun bukit....
4.scene ala-ala matrix masa batu menyentuh sedikt rambut upin..
5.dan lain-lain lagi....

dalam citer ni, watak upin ngan ipin hanya lah watak tempelan tapi mereka tetap mencuit hati..
The GENG ni adalah hasil daripada anak-anak muda yang gila komputer....aku rasa sebab tu la hasilnya menggempakkan..lebih kurang 40 animator yang terlibat dalam pembikinan muvie ni..
The making pun da kreatif... Aku rasa lepas ni kalau ada GENG ke2 aku akan beli tiket awal-awal sebab asik full je panggung..so, sesapa yang nak tengok cite ni aku nasihat kan korang beli tiket hari jumaat dan tayangan nya pada pukul 1ptg..insyaAllah xde orang sebab g ramai g semayang jumaat..hehehe
Cayalah Les coupaqe..ini lah animasi yang ditunggu2 di MALAYSIA...5star aku bagi untuk THE GENG...:)